Місяць французької кухні

Францу́зька ку́хня — національна кухня Франції. Цінується у всьому світі як дуже вишукана. Про те, що французи відомі як гурмани, чули, напевно, усі. Французька кухня, принаймні в Європі й Америці, завжди була прикладом досконалості в кухарському мистецтві. Незважаючи на відмінності регіональних кулінарних традицій, характерною рисою національної французької кухні є достаток овочів і коренеплодів: картопля, стручкова квасоля, різні сорти цибулі, шпинату, капуста різних сортів, помідори, баклажани, селера, петрушка, салати використовуються для готування салатів, перших і других страв, а також як гарніри. Мережа магазинів Гранд Маркет пропонує Вам спробувати найсмачніші страви французької кухні, а саме картоплю Дофіне, свинину по-паризькі та салати "Барба" і "Бакер"