Місяць іспанської кухні

Іспанська кухня різноманітна, своєрідна і неповторна. Вона поділяється на регіональні кухні. І кожна з них має свої особливості, які напряму залежать від того, які продукти використовуються для приготування страв. Та попри це, визначальними елементами іспанської кухні є такі страви, як хамон та паелья. Невід'ємним іспанським інгредієнтом більшості страв є оливкова олія З риби для приготування страв використовують сардини, анчоуси, кальмари і креветки. Найпопулярніший по всій території Іспанії суп - гаспачо. Ще одна національна кулінарна гордість - паелья, головні складові якої - це рис і шафран. Салати не дуже поширені, швидше за все, це просте поєднання салату латуку і томатів. А ось овочів їдять дуже багато: в супах і основних блюдах. Це одна з головних відмінностей між від середземноморської кухні. Завітайте до мережі магазинів Гранд Маркет, де можна спробувати найсмачніші страви іспанської кухні.