Місяць грецької кухні

Грецька кухня — має спільні риси з кухнями Італії, Туреччини, країн Балканського півострову та Середнього Сходу. В сучасній грецькій кухні широко використовуються овочі, оливкова олія, риба та морепродукти, бобові культури. Важливими продуктами є оливки, сири, баклажани, кабачки (цукіні) та йогурт. З м'яса найбільш популярна баранина. Серед солодощів розповсюджені різноманітні горіхи та насіння у поєднанні з медом. До найпопулярніших алкогольних напоїв відносять вино, рецину, узо та ципуро. До безалкогольних — каву, особливо холодну каву фрапе. Мережа магазиів Гранд Маркет запрошує на місяць грецької кухні, де представлено широкий вибір м'ясних страв і різноманітних салатів.